maslow

Specials

Wisselende gerechten

Buiten het standaard menu hebben we altijd een aantal specials. Houd de website in te gaten om te zien of we iets hebben dat bij jou past. Bekijk hieronder wat we nu serveren.

Marokkaanse kipschotel
11,25
Marokkaanse kipschotel
Groenten, kruiden, couscous
Zelfgemaakte erwtensoep met rookworst
6,95
Zelfgemaakte erwtensoep met rookworst
Dit klassieke gerecht is perfect voor de koude winter dagen. Erwtensoep met Vega of rundvlees rookworst en een pita.
Panini brie
4,95
Panini brie
Brie, rucola, olijven tapenade, pijnboompitten
Veganistisch
Vegetarisch
Vis
Vlees

Events

VrijMiBo

16:00 - 19:00

Onze super gezellige vrijdagmiddagborrel. Iedere vrijdagmiddag van 16:00 tot 19:00 met gratis snacks!

Komende events

Feestdagen

Met de feestdagen zijn we gesloten van 22 december t/m 31 januari.

Info

De huiskamer van Science Park

Maslow is dé huiskamer van het Science Park. Een plek waar studenten en buurtgenoten zich thuis voelen. Kom gezellig bij ons drinken, eten en laptoppen voor een studentenprijs. Maslow serveert internationale gerechten en haalt veel inspiratie uit de Midden-Oosterse keuken. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verantwoorde en gezonde producten. Bij ons kun je onder andere terecht voor een pitabroodje met zelfgemaakte humus, auberginesalade, een goed gevulde tosti, falafelschotel of onze Maslow burger. Bij Maslow kun je heerlijke biologische koffie, bier en wijn drinken. Al onze producten zijn ook ‘to go’.

Onze vrijmibo tussen 16.00-19.00 uur is inmiddels al vaste prik. Er vinden ook regelmatig culturele evenementen plaats. Houd onze agenda op Facebook en op de website in de gaten. Feestje geven? bij Maslow is heel veel mogelijk. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken. We bezorgen ook bedrijfslunches. Om de prijzen zo vriendelijk mogelijk te houden en onze gasten snel te kunnen helpen, maken we gebruik van buzzers. Je doet je bestelling aan de bar, als de buzzer afgaat dan haal je je maaltijd bij de kok.

Foto's